alexandra js - ord och sånt

life is short, art is forever.

Det surrealistiska

Kategori: Foto & Photoshop

Jag gör mycket surrealistiskt. Nästan bara surrealistiskt faktiskt. Det är mitt sätt att fly från denna outhärdiga verkligheten ibland eller ganska ofta. 
För mig beskriver det surrealistiska känslor bättre än om det skulle vara något realistiskt jag gjorde. Jag kan styra bättre vilka känslor, tankar och funderingar jag vill att folk ska få genom det jag skapar med det overkliga. Eftersom att det inte finns på riktigt är det lättare att få det exposionsartat på det viset. 

Många känslor som jag känner är extrema. Det är antingen eller, svart eller vitt. Tydligen. Det tog lång tid för mig att erkänna att det är så, jag ser mig inte själv som en svart eller vitt tänkande människa, men under några år nu, har jag fått mig några rejäla tankeställare av nära vänner och relationer med människor. Mitt liv är antingen JÄTTESUPERBRA och jag är BÄST I VÄRLDEN OCH KLARAR ALLTING. Eller så är allting rent åt fucking helvete och jag vill dö, jag vill att alla andra i hela världen ska dö också för att alla är så jävla idiotiska och fattar ingenting om någonting. Typ så.
 
Jag har blivit bättre på att kontrollera det, dock. På att lyckas vara tyst och inte slänga en massa skit i ansiktet på folk som faktiskt inte förtjänar det. Det är mina känslor, min ilska, min frustration och inte deras. Det är heller inte deras fel att jag är som jag är och mår som jag mår. Det är ingens fel, det är bara så det är.
 
Ni får några av mina senaste manipulationer här nedanför. (jag har varit ganska inaktiv den senaste tiden)